info@smontserrat.com
+34
+34
info@smontserrat.com

Horari

De dilluns a dissabte de 8:30h a 21:00h

Diumenge de 8:30h a 14:30h

Horari

De dilluns a dissabte de 8:30h a 21:00h

Diumenge de 8:30h a 14:30h

Història

Supermercats Montserrat

DES DE 1967

Supermercats Montserrat es una empresa familiar catalana fundada per la Sra. Montserrat Vidal Carreres i el Sr. Josep Bellot Segarra, un matrimoni que es dedicava a la venda ambulant per totes les comarques gironines.

Al 1966 van descobrir Empuriabrava, eren immenses esplanades i poc mes. Va ser aleshores que varen veure una oportunitat de negoci i varen decidir al 1967 obrir al públic el primer establiment, que durant molts anys va ser refugi dels treballadors dels Canals.

Durant molts anys van anar compaginant la venda ambulant amb el local d’Empuriabrava, ja que la falta de turistes feia imprescindibles els ingressos de la venda ambulant. Van anar passant els anys I Empuriabrava va seguir creixent fins a convertir-se en una de les marines residencials més importants del món.  

L’empresa es el reflex del sacrifici, il·lusió i l’alegria de la feina ben feta. La premissa sempre ha estat, és i serà “L’atenció única al client, tant en tracte, com en serveis.” Un negoci amb una gran varietat i qualitat de productes, confiança i en definitiva, un servei preferent.

Què hi trobaràs?

En els nostres Supermercats podràs trobar una àmplia varietat d’aliments i productes frescos per satisfer als nostres clients més exigents. També tenim multitud de cosmètics i productes de bellesa, així com productes de la llar i la nostra farmacia junt amb els artícles de temporada.

En tots els supermercats Montserrat ens esforcem dia a dia per assolír l’exelència en el nostre servei, oferint la millor combinació de productes de primeres marques al millor preu.

Supermercat Montserrat

Supermercat Montserrat pàgina d'inici.

Hipermercat Montserrat

Supermercat Montserrat

Castelló d'Empúries

Divendres 15/04/22

OBERT 

de 8:00h a 21:00h

Aquest lloc pot utilitzar algunes cookies per millorar la teva experiència de navegació.
Si us plau, abans de continuar la navegació et recomanem que llegeixis la política de cookies.