info@smontserrat.com
+34
+34
info@smontserrat.com

Horari

De dilluns a dissabte de 8:30h a 21:00h

Diumenge de 8:30h a 14:30h

Horari

De dilluns a dissabte de 8:30h a 21:00h

Diumenge de 8:30h a 14:30h

Canal de denúncies

El Canal de Denúncies és un mitjà de comunicació que posem a la teva disposició per facilitar la comunicació confidencial i àgil d’irregularitats que puguis advertir en el desenvolupament de la teva activitat professional i que puguin suposar infraccions, incloent aquells supòsits constitutius de frau i fins i tot delictius. Aquest Canal és essencial pel compliment del Codi Ètic en general i de la normativa interna en particular i, per tant, és part activa en la millora contínua Supermercats Montserrat.

Accedeix al nostre canal de denúncies: https://arkos.esynapsing.com/blank_Inici/?codi=z3CWGcaRIm

Pots interposar la teva denúncia de manera anònima.

A través d’aquest canal disposaràs d’una sèrie de garanties, entre les quals cal destacar la confidencialitat i reserva de la identitat del denunciant, l’anonimat amb l’establiment dels mitjans informàtics oportuns per a garantir l’esborrat automàtic dels accessos al mateix Canal de Denúncies i al codi d’empresa, o la prohibició de represàlies.

El Canal és gestionat per Compliment Normatiu, si bé una part del procés de gestió, la recepció i anàlisi de pre-admissibilitat, es realitza per experts externs, la qual cosa reforça la independència, l’objectivitat i el respecte a les garanties que ofereix el Canal.

Recorda que pots accedir al Canal de Denúncies els 365 dies a l’any, i des d’un dispositiu corporatiu o des d’un personal. A més, la plataforma del Canal et permet la presentació de denúncies en castellà, català, anglès i francès.

Supermercats Montserrat agraeix que utilitzis aquest Canal, ja que això demostra el teu compromís amb els nostres valors i principis ètics, amb el que es genera la confiança necessària per a operar en el mercat. ‘Aquesta confiança només pot existir si la integritat està fora de tot dubte.’

Divendres 15/04/22

OBERT 

de 8:00h a 21:00h

Aquest lloc pot utilitzar algunes cookies per millorar la teva experiència de navegació.
Si us plau, abans de continuar la navegació et recomanem que llegeixis la política de cookies.